תחום נזקי גוף ורכוש כולל את הטיפול במקרים שבהם נגרם נזק לאדם או לרכוש שלו כתוצאה ממעשה או מחדל של אדם אחר. המקרים הנפוצים ביותר שבהם עוסקים עורכי דין בתחום זה כוללים לדוגמה:
✔ תאונות מוסדות ציבור
✔ תאונות ברשויות המקומית
✔ תאונות בבית הספר
✔ תאונות בהם ניזוק הרכב
✔ תקיפה
✔ גניבה
✔ שריפה
✔ נזקי טבע
✔ הצפות
עורכי דין בתחום נזקי גוף ורכוש עוזרים ללקוחותיהם לקבל פיצוי על הנזקים שנגרמו להם. הפיצוי יכול לכלול פיצויים כספיים עבור הוצאות רפואיות, אובדן הכנסה, כאב וסבל, ועוד.
אם נגרם לך נזק גוף או רכוש, חשוב לפנות לעורך דין מומחה בתחום זה כדי לקבל את הפיצוי המגיע לך.
להלן פירוט של חלק מהתחומים שבהם עוסקים עורכי דין בתחום נזקי גוף ורכוש:
תאונות ברשויות המקומיות, במוסדות ציבור, בבית הספר: עורכי דין בתחום זה עוזרים לנפגעים בתאונות בבית לקבל פיצוי על הנזקים שנגרמו להם, כגון הוצאות רפואיות, אובדן הכנסה, כאב וסבל, ועוד.
תקיפה: עורכי דין בתחום זה עוזרים לקורבנות תקיפה לקבל פיצוי על הנזקים שנגרמו להם, כגון הוצאות רפואיות, אובדן הכנסה, כאב וסבל, ועוד.
גניבה: עורכי דין בתחום זה עוזרים לבעלים של רכוש שנגנב לקבל פיצוי על הנזקים שנגרמו להם, כגון עלות הרכוש, הוצאות חקירה, אובדן הכנסה, ועוד.
שריפה: עורכי דין בתחום זה עוזרים לבעלי רכוש שנשרף לקבל פיצוי על הנזקים שנגרמו להם, כגון עלות הרכוש, הוצאות חקירה, אובדן הכנסה, ועוד.
נזקי טבע: עורכי דין בתחום זה עוזרים לבעלי רכוש שנפגע כתוצאה מנזקי טבע לקבל פיצוי על הנזקים שנגרמו להם, כגון עלות הרכוש, הוצאות חקירה, אובדן הכנסה, ועוד.
אם נגרם לך נזק גוף או רכוש, חשוב לפנות לעורך דין מומחה בתחום זה כדי לקבל את הפיצוי המגיע לך.
תחום תאונות עבודה כולל את הטיפול במקרים שבהם נגרם נזק לעובד כתוצאה ממעשה או מחדל של מעסיק או של אדם אחר. המקרים הנפוצים ביותר שבהם עוסקים עורכי דין בתחום זה כוללים:
תאונות בזמן העבודה -בין אם אצל המעסיק ובין אם בעת ביצוע עבודה מטעמו.
✔ מחלות מקצועיות.
✔ תקיפה על ידי לקוח או מטופל.
✔ תקיפה על ידי אדם אחר במקום העבודה.
✔ תאונות בדרכים בזמן העבודה.
✔ תאונות במקום העבודה.
✔ פגיעה בזכויות העובד.
עורכי דין בתחום נזקי עבודה עוזרים ללקוחותיהם לקבל פיצוי על הנזקים שנגרמו להם. הפיצוי יכול לכלול פיצויים כספיים עבור הוצאות רפואיות, אובדן הכנסה, כאב וסבל, ועוד.
להלן פירוט של חלק מהתחומים שבהם עוסקים עורכי דין בתחום נזקי עבודה:
תאונות עבודה: עורכי דין בתחום זה עוזרים לעובדים שנפגעו בתאונות עבודה לקבל פיצוי על הנזקים שנגרמו להם, כגון הוצאות רפואיות, אובדן הכנסה, כאב וסבל, ועוד.
מחלות מקצועיות: עורכי דין בתחום זה עוזרים לעובדים שנפגעו כתוצאה ממחלות מקצועיות לקבל פיצוי מביטוח לאומי או ממי שגרם להם לנזקים עקב רשלנות.
תקיפה על ידי לקוח או מטופל: עורכי דין בתחום זה עוזרים לעובדים שנפגעו כתוצאה מתקיפות על ידי לקוחות או מטופלים לקבל פיצוי על הנזקים שנגרמו להם, כגון הוצאות רפואיות, אובדן הכנסה, כאב וסבל, ועוד.
תקיפה על ידי אדם אחר במקום העבודה: עורכי דין בתחום זה עוזרים לעובדים שנפגעו כתוצאה מתקיפות על ידי אנשים אחרים במקום העבודה לקבל פיצוי על הנזקים שנגרמו להם, כגון הוצאות רפואיות, אובדן הכנסה, כאב וסבל, ועוד.
תאונות בדרכים בזמן העבודה: עורכי דין בתחום זה עוזרים לעובדים שנפגעו בתאונות בדרכים בזמן העבודה לקבל פיצוי על הנזקים שנגרמו להם, כגון הוצאות רפואיות, אובדן הכנסה, כאב וסבל, ועוד.
תאונות בבית העבודה: עורכי דין בתחום זה עוזרים לעובדים שנפגעו בתאונות בבית העבודה לקבל פיצוי על הנזקים שנגרמו להם, כגון הוצאות רפואיות, אובדן הכנסה, כאב וסבל, ועוד.
התעמרות בעבודה או פגיעה בזכויות העובד: עורכי דין בתחום זה עוזרים לעובדים שנפגעו כתוצאה מהתעמרות או מפגיעה בזכויותיהם על ידי המעסיק לקבל פיצוי על הנזקים שנגרמו להם, כגון הוצאות רפואיות, אובדן הכנסה, כאב וסבל, ועוד.
העיסוק המשפטי בתחום מיצוי זכויות מול הביטוח הלאומי בישראל כולל את הטיפול במקרים שבהם מבוטח סובל מפגיעה בריאותית או נפשית שמגבילה אותו או אינה מאפשרת לו לעבוד, או מקרה מוות של מבוטח.
במקרים אלו, עורך הדין יסייע למבוטח או לבני משפחתו למצות את זכויותיהם מול הביטוח הלאומי, לרבות קבלת דמי פגיעה, דמי אבטלה, קצבת נכות כללית, קצבת נכות מעבודה, קצבת סיעוד, קצבת שארים, קצבת נכות ילדים, מענק חד פעמי, שירותים רפואיים, שירותים מיוחדים ועוד.
עורכי דין בתחום מיצוי זכויות מול הביטוח הלאומי עוזרים ללקוחותיהם לקבל את הזכויות המגיעות להם. הם עושים זאת על ידי:
✔ הערכת המקרה של הלקוח.
✔ איסוף התיעוד הרפואי.
✔ פנייה למומחים מתאימים לצורך קבלת הערכת נזק או חוות דעת.
✔ הגשת התביעה לביטוח לאומי.
✔ ערעור על החלטת הביטוח הלאומי.
✔ ייצוג הלקוח בפני וועדות הביטוח הלאומי.
✔ הגשת תביעות משפטיות נגד הביטוח הלאומי.
אם אתה חושב שאתה זכאי לקבלת קצבה או הטבות מהביטוח הלאומי, אך הביטוח הלאומי דחה את הבקשה שלך, חשוב לפנות לעורך דין מומחה בתחום זה כדי לקבל את הייעוץ והסיוע המשפטיים הדרושים.
עורך דין שעוסק בתחום מיצוי זכויות מול הביטוח הלאומי צריך להיות בעל ידע בחוק הביטוח הלאומי, וניסיון בטיפול בתיקים מול הביטוח הלאומי. עורך הדין צריך להיות בעל ידע, יכולת תקשורת טובה, סבלנות ויכולת לעבוד עם אנשים במצוקה.
אם אתה חושב שאתה זכאי לקבל זכויות מהביטוח הלאומי, חשוב מאד לפנות לעורך דין מומחה בתחום זה כדי לקבל ייעוץ משפטי. עורך הדין יוכל להעריך את המקרה שלך ולסייע לך למצות את זכויותיך מול הביטוח הלאומי.
נשמח ללוות אותך בתהליך התביעה מול ביטוח לאומי – למשרדנו ניסיון רב בתחום זה.
העיסוק המשפטי בתחום תביעות ביטוח בגין נזקי גוף או רכוש כולל את הטיפול במקרים שבהם אדם סבור שחברת הביטוח שלו אינה עומדת בהתחייבויותיה לפי הפוליסה ומסרבת לשלם את הפיצוי שמגיע לו.
להלן סוגי הפוליסות שיכולות להיות רלוונטיות לתביעות ביטוח בגין נזקי גוף ורכוש:
ישנם מספר מקרים שבהם רצוי לפנות לעורך דין שעוסק בתחום הביטוח. חלק מהמקרים הנפוצים ביותר כוללים:
חשוב לציין כי עורך דין יכול לעזור לך גם בהליך משפטי, אם חברת הביטוח תמשיך לדחות את התביעה שלך. עורך הדין יוכל לייצג אותך בבית המשפט וינסה להשיג עבורך את הפיצוי המגיע לך.
בנוסף למקרים הנפוצים הללו, ישנם גם מקרים אחרים שבהם רצוי לפנות לעורך דין שעוסק בתחום הביטוח, כגון:
אם אתה מתמודד עם כל בעיה בתחום הביטוח, חשוב לפנות לעורך דין המתמחה בתחום כדי לקבל ייעוץ משפטי. עורך הדין יוכל לעזור לך להבין את הזכויות שלך, ולקבל את הפיצוי המגיע לך.
עורך דין מקצועי ומיומן יכול לבצע מספר פעולות משפטיות בטיפול בתביעות בגין סוגי ביטוח אלה. פעולות אלה כוללות:
חשוב לציין כי ההליך המשפטי של תביעת ביטוח יכול להיות ארוך ומורכב. עורך דין יכול לעזור ללקוח בהליך המשפטי ולשפר דרמטית את סיכויי הצלחת התביעה.
עורך הדין יוכל לעזור לך להבין את זכויותיך, לבדוק את ההחלטה של חברת הביטוח, ולגשת לערכאות אם הצורך יעלה.
עורכי דין בתחום תביעות ביטוח בגין נזקי גוף ורכוש עוזרים ללקוחותיהם לקבל את הפיצויים המגיעים להם במהירות וביעילות האפשרית.
הם עובדים קשה כדי להבטיח שהלקוחות שלהם יקבלו את הפיצויים המגיעים להם, ואינם חוששים להתמודד עם חברות הביטוח הגדולות והחזקות ביותר.
צוות משרדנו מנוסה ובעל ידע רב ויסייע לך למצות את זכויותיך מול חברת הביטוח.
העיסוק בתיקי רשלנות רפואית כולל את הטיפול במקרים שבהם נגרם נזק לאדם כתוצאה ממעשה רשלני או מחדל של איש צוות רפואי. המקרים הנפוצים ביותר שבהם עוסקים עורכי דין בתחום זה כוללים בין היתר:
✔ אי אבחון של מצב רפואי בזמן.
✔ אבחון שגוי של המצב הרפואי.
✔ מתן טיפול לא נכון או בלתי מקצועי.
✔ העדר ביצוע אל בדיקות או טיפולים מתאימים.
✔ ביצוע טיפול בלי מסירת מידע מלא למטופל.
✔ מתן מידע מוטעה למטופל.
✔ אי קבלת הסכמה מדעת של המטופל.
✔ פגיעה במטופל במהלך ניתוח או הליך רפואי אחר.
✔ ביצוע פעולות רפואיות בדרכים שגויות, מיושנות או לא מתאימות למצבו של המטופל.
✔ זיהום בביצוע הליך רפואי.
✔ מתן תרופות שגויות.
אנו, כעורכי דין העוסקים בתחום רשלנות רפואית עוזרים ללקוחותיהם לקבל פיצוי על הנזקים שנגרמו להם. הפיצוי יכול לכלול פיצויים כספיים עבור הוצאות רפואיות, אובדן הכנסה, כאב וסבל, ועוד.
עורך דין שעוסק ברשלנות רפואית יערוך הערכה של המקרה שלך כדי לקבוע אם יש יסוד להגיש תביעה. הוא יעיין בתיק הרפואי שלך, יראיין אותך ואנשים אחרים שהיו מעורבים באירוע, ויבצע מחקר על החוק הרלוונטי. אם עורך הדין יחליט להגיש תביעה, הוא יגיש אותה לבית המשפט בשמו של המטופל.
במהלך ההליך המשפטי, עורך הדין ינסה להוכיח שהרופא היה רשלן, שהרשלנות גרמה לנזק למטופל, והנזק היה צפוי. אם עורך הדין יצליח להוכיח את כל היסודות הללו, בית המשפט עשוי לחייב את הרופא לפצות את המטופל על הנזקים שנגרמו לו. הנה כמה דוגמאות למה שעושה עורך דין שעוסק ברשלנות רפואית בכל אחד מהמקרים שצויינו:
אי אבחון של מצב רפואי בזמן: עורך הדין עשוי לטעון שהרופא לא ביצע בדיקות מתאימות או לא אבחן את המצב הרפואי של המטופל בזמן.
אבחון שגוי של המצב הרפואי: עורך הדין עשוי לטעון שהרופא אבחן את המטופל לא נכון, מה שהוביל לטיפול לא נכון.
מתן טיפול לא נכון או בלתי מקצועי: עורך הדין עשוי לטעון שהרופא לא נקט בהליך רפואי נכון או לא נקט בו בזמן.
העדר ביצוע אל בדיקות או טיפולים מתאימים: עורך הדין עשוי לטעון שהרופא לא ביצע בדיקות או טיפולים מתאימים למצבו של המטופל.
ביצוע טיפול בלי מסירת מידע מלא למטופל: עורך הדין עשוי לטעון שהרופא לא מסר למטופל את כל המידע הדרוש לו כדי לקבל החלטה מושכלת לגבי הטיפול.
מתן מידע מוטעה למטופל: עורך הדין עשוי לטעון שהרופא מסר למטופל מידע מוטעה לגבי הטיפול.
אי קבלת הסכמה מדעת של המטופל: עורך הדין עשוי לטעון שהרופא לא קיבל את הסכמתו מדעת של המטופל לטיפול.
פגיעה במטופל במהלך ניתוח או הליך רפואי אחר: עורך הדין עשוי לטעון שהרופא פגע במטופל במהלך ניתוח או הליך רפואי אחר.
ביצוע פעולות רפואיות בדרכים שגויות, מיושנות או לא מתאימות למצבו של המטופל: עורך הדין עשוי לטעון שהרופא ביצע פעולות רפואיות בדרכים שגויות, מיושנות או לא מתאימות למצבו של המטופל.
זיהום בביצוע הליך רפואי: עורך הדין עשוי לטעון שהרופא גרם לזיהום במהלך הליך רפואי.
מתן תרופות שגויות: עורך הדין עשוי לטעון שהרופא נתן למטופל תרופות שגויות.
חשוב לציין שזהו רק חלק מהדברים שעושה עורך דין שעוסק ברשלנות רפואית. כל מקרה הוא שונה, ויש לבדוק היטב האם יש יסוד להגיש תביעה רק לאחר הערכה מקיפה של המקרה.
אם אתה חושב שעברת רשלנות רפואית, חשוב לפנות לעורך דין מומחה בתחום זה כדי לקבל את הפיצוי המגיע לך. עורך הדין שלך יוכל להעריך את המקרה שלך ולסייע לך להגיש תביעה לקבלת הפיצוי המגיע לך. נשמח לעמוד לרשותך.
עורכי דין שעוסקים בנזקי גוף כתוצאה מתאונת דרכים עוזרים לנפגעים בתאונות דרכים לקבל פיצוי על הנזקים שנגרמו להם. הפיצוי יכול לכלול פיצויים כספיים עבור הוצאות רפואיות, אובדן הכנסה, כאב וסבל, ועוד.
תאונות דרכים יכולות להיות בצורות שונות:
✔ תאונות דרכים שבהן נפגעים הולכי רגל.
✔ תאונות דרכים שבהן נפגעים רוכבי אופניים או קורקינט שפגעו בהם רכב.
✔ תאונות דרכים שבהן נפגעים נהגים.
✔ תאונות דרכים שבהן נפגעים נוסעים.
להלן חלק מהדברים שעושה עורך דין שעוסק בנזקי גוף כתוצאה מתאונת דרכים:
הערכת המקרה: עורך הדין יערוך הערכה של המקרה שלך כדי לקבוע כיצד נכון להיערך להגשת תביעה. הוא יעיין בתיק הרפואי שלך, יראיין אותך ויחליט איתך כיצד לפעול כדי לקבל פיצוי מירבי.
הגשת תביעה: אם עורך הדין יחליט להגיש תביעה, הוא יגיש אותה לבית המשפט בשמו של הנפגע אחרי שהנפגע עבר עליה ואישר את הגשתה.
ניהול ההליך המשפטי: עורך הדין יהיה אחראי לנהל את ההליך המשפטי מטעם הנפגע. הוא יערוך בדיקות, יאסוף חומר רפואי, יגבש ראיות, וינהל את התיק כדי שנפגע יקבל את מלוא זכויותיו.
משא ומתן על הסכם פשרה: אם ההליך המשפטי מגיע לבית המשפט, עורך הדין יהיה אחראי לנהל משא ומתן עם עורך הדין של הצד השני על הסכם פשרה. הסכם פשרה הוא הסכם בין הצדדים לתביעה, שבו הצדדים מסכימים לסיים את הסכסוך בתמורה לפיצוי כספי.
ניהול ההליך המשפטי: אם ההליך המשפטי מגיע לבית המשפט, עורך הדין יהיה אחראי לנהל את ההליך המשפטי מטעם הנפגע.
קבלת הפיצוי: אם הנפגע יזכה בתביעה, עורך הדין יהיה אחראי לקבל את הפיצוי מחברת הביטוח ולהעביר אותו לנפגע.
חשוב לציין שאלו רק חלק מהדברים שעושה עורך דין שעוסק בנזקי גוף כתוצאה מתאונת דרכים. כל מקרה הוא שונה, ועל מנת לקבל פיצוי מירבי יש לפנות לעורך דין מומחה בתחום.
צוות משרדנו ישמח ללוות אותך יד ביד עד קבלת הפיצוי המירבי.
© כל הזכויות שמורות ל-לב-טייב | הצהרת נגישות